Curs de FOTOGRAFIE acreditat – la clasa –

Admin bar avatar
(1 recenzie)
3,000.00 lei 2,500.00 lei
noct2

Curs de fotografie autorizat de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale

– curs cu desfășurare fizică, la clasă –

 

Acest curs este destinat acelor persoane care vor să învețe fotografia și să o profeseze, precum și celor care lucrează cu imaginea (designeri, editori, redactori, PR, directori de marketing.etc..).

Ce se studiază la acest curs?

Cursul abordează un scurt istoric al fotografiei, un argument, o abordare teoretică a imaginii precum și un abc tehnic, familiarizarea cu aparatura foto. Nu sunt neglijate nici tehnicile de prelucrare a imaginilor pe calculator – limite, posibilități.

Instruirea va consta în ore de teorie alternată cu multă practică. Cursanții sunt invitați să interacționeze ridicând diferite probleme.

Mod de desfăşurare şi durată

Cursurile de fotografie cu desfășurare la clasă durează 7 săptămâni(6 săptămâni de curs+ 1 săptămână de pregatire pentru examen) și se vor desfășura de luni pana joi, orele 17-21

sau

sâmbăta-duminica, orele 10-18(include pauză de prânz).

Cursanții vor beneficia de suport de curs.
Numărul de cursanți este de maxim 12 persoane.

 

Următoarele cursuri vor începe în     — 13 mai 2024   – program luni-joi

 

Costuri

Acest curs de fotografie costa 3000 lei și se poate plăti integral sau în două/trei tranșe .

Beneficiază de preţul de 2500lei daca te înscrii la curs şi achiţi avansul înainte de 8 mai 2024

 

Pentru confirmarea înscrierii, este necesar să se achite un avans de minim 600 lei din taxa de participare înainte de începerea cursului.
Nu se percep alte taxe suplimentare!!

În cazul în care, din anumite motive, nu mai puteți participa la curs după achitarea avansului, dacă ne anunțați cu minim două săptămâni înainte de începerea cursului, veți primi înapoi întegral banii achitați.
În cazul în care ne anunțați într-un termen mai scurt de cele două săptămâni sau mai rău, în prima zi de curs, taxa de avans nu se restituie, ci doar sumele achitate peste această sumă.
Ca să nu pierdeți sumele achitate, vă puteți prezenta la următoarea sesiune de cursuri, cu condiția să precizați acest lucru.

 

Condiții minime de acces la curs:

Cursanții trebuie să aibă minim 18 ani și să fi absolvit minim 12 clase obligatorii.

Important! Se recomandă ca fiecare cursant să dețină un aparat de fotografiat DSLR sau mirrorless. Școala noastră pune la dispoziția cursanților un anumit număr de aparate de fotografiat DSLR, care se vor distribui în ordinea înscrierilor, celor care nu dețin un astfel de aparat, pentru utilizarea pe perioada cursului. După distribuirea tuturor aparatelor, cei care se vor înscrie fără să dețină un astfel de aparat nu vor putea fi acceptați decât într-o sesiune următoare de cursuri.

 

Diploma de absolvire

Obținerea diplomei se face printr-un examen ce constă în realizarea și prezentarea unui portofoliu de imagini la sfârșitul cursului + un test grilă.
Diploma este emisă de ANC și atestă OCUPAȚIA DE FOTOGRAF, conform Standardului ocupațional N.C./COR 343101.

 

Caracteristicile cursului

 • Lecturi 59
 • Teste 0
 • Durată 100 ore
 • Nivel avansat
 • Limba Română
 • Studenți 149
 • Certificat Da
 • Evaluări Da

Recenzii

Medie evaluare

5
1 evaluare

Evaluare detaliată

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

  Nota 10!

  Acuratetea si calmul predarii cursului de catre domnul Daniel Baltat te fac sa te simti fotograf chiar dinainte de a atinge pentru prima data un aparat de fotografiat. Jos palaria!

Daniel Bălțat - fotojurnalist, freelancer, cu experiență în fotografia comercială, fotografia de studio, autorul fotografiilor cărții "Discover Sibiu-Hermannstadt" și a albumului cu imagini stereoscopice "Sibiu 3D", precum și a multor materiale de promovare a Capitalei Culturale Europene Sibiu 2007. Este autorul a câtorva expoziții internaționale. A predat un curs de comunicare prin fotografie la Facultatea de Jurnalistică și Comunicare din cadrul ULB Sibiu iar din 2008 este formator autorizat.

Admin bar avatar
Formator autorizat cu experienta in predare din 2008, experta in prelucrarea imaginilor, calibrări de monitoare, profile de culoare, este un (diplomat)inginer în calculatoare, cu experiență în programare, creare situri web, concepție de reclame, afișe, pliante, tehnoredactare de carti, autoarea textelor și designului cărții "Discover Sibiu-Hermannstadt".
3,000.00 lei 2,500.00 lei

Adaugă comentariu