Curs de FOTOGRAFIE acreditat ANC -suport de curs-

Admin bar avatar
(1 recenzie)
3,000.00 lei 2,000.00 lei
noct2

Curs de fotografie acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări (Nivel 1)

– curs cu desfășurare fizică, la clasă –

 

Acest curs este destinat acelor persoane care vor să învețe fotografia și să o profeseze, precum și celor care lucrează cu imaginea (designeri, editori, redactori, PR, directori de marketink.etc..).

Ce se studiază la acest curs?

Cursul abordează un scurt istoric al fotografiei, un argument, o abordare teoretică a imaginii precum și un abc tehnic, familiarizarea cu aparatura foto. Nu sunt neglijate nici tehnicile de prelucrare a imaginilor pe calculator – limite, posibilități.

Instruirea va consta în ore de teorie alternată cu multă practică. Cursanții sunt invitați să interacționeze ridicând diferite probleme.

Mod de desfăşurare şi durată

Cursurile de fotografie cu desfasurare la clasa dureaza 7 săptămâni(6 saptamani de curs+ 1 saptamana de pregatire pentru examen) și se vor desfășura de luni pana joi, orele 17-21 sau sambata-duminica, orele 10-18(include pauza de pranz).
Cursantii vor beneficia de suport de curs.
Numărul de cursanți este de maxim 14 persoane.

 

Costuri:

Acest curs de fotografie costa 2000 lei si se poate plăti integral sau în două/trei tranșe .

Pentru confirmarea înscrierii, este necesar să se achite un avans de minim 600 lei din taxa de participare înainte de începerea cursului.
Nu se percep alte taxe suplimentare!!

În cazul în care, din anumite motive, nu mai puteti participa la curs după achitarea avansului, daca ne anunțați cu minim două săptămâni înainte de începerea cursului, veți primi înapoi întegral banii achitați.
În cazul în care ne anunțați într-un termen mai scurt de cele două săptămâni sau mai rău, în prima zi de curs, taxa de avans nu se restituie, ci doar sumele achitate peste această sumă.
Ca sa nu pierdeți sumele achitate vă puteți prezenta la următoarea sesiune de cursuri cu condiția să precizați acest lucru.

 

Condiții minime de acces la curs:

Cursanții trebuie să aibă minim 16 ani și să fi absolvit minim 10 clase obligatorii.

Important! Se recomandă ca fiecare cursant să dețină un aparat de fotografiat DSLR sau mirrorless. Școala noastră pune la dispoziția cursanților un anumit număr de aparate de fotografiat DSLR, care se vor distribui în ordinea înscrierilor, celor care nu dețin un astfel de aparat, pentru utilizarea pe perioada cursului. După distribuirea tuturor aparatelor, cei care se vor înscrie fără să dețină un astfel de aparat nu vor putea fi acceptați decât într-o sesiune următoare de cursuri.

Diploma de absolvire

Obținerea diplomei se face printr-un examen ce constă în realizarea și prezentarea unui portofoliu de imagini la sfârșitul cursului + un test grilă.
Diploma este emisa de ANC si atesta OCUPATIA DE FOTOGRAF, conform Standardului ocupational N.C./COR 343101.

Caracteristicile cursului

 • Lecturi 59
 • Teste 0
 • Durată 100
 • Nivel Incepator
 • Limba Română
 • Studenți 102
 • Certificat Da
 • Evaluări Da

Recenzii

Medie evaluare

5
1 evaluare

Evaluare detaliată

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

  Nota 10!

  Acuratetea si calmul predarii cursului de catre domnul Daniel Baltat te fac sa te simti fotograf chiar dinainte de a atinge pentru prima data un aparat de fotografiat. Jos palaria!

3,000.00 lei 2,000.00 lei

Adaugă comentariu