Curs on-line de inițiere în fotografie

Admin bar avatar
(1 recenzie)
400.00 lei
initiere

Pentru cine este acest curs?
– pentru cei care sunt la început de drum în fotografie.
– pentru cei care care nu știu dacă li se potrivește fotografia, vor avea o imagine clară despre ce înseamnă.
– pentru cine vrea să obțină imagini mai bune și atractive vizual și nu au nici un fel de idee despre încadrare și lumina.
– clarifică aspecte tehnice.

Cum se va desfășura?
Prin lecții video înregistrate și webinarii live.
– te înscrii pe site iar din 4 martie vei avea acces la lecții;
– inscrierile se inchid in 10 martie ora 12PM;
– urmărești lecții video înregistrate;
– primul webinar va avea loc în 14 martie ora 19.30;
Vom discuta aspecte legate de tehnică foto, tips&tricks, lucruri ce nu sunt cuprinse în curs, răspundem la întrebări.
– al doilea webinar va avea loc în 21 martie ora 19.30.
Accesul la curs este limitat în timp. Poți viziona înregistrările până în data de 4 aprilie. După această dată accesul la curs va fi oprit.
Acest lucru motivează participanţii să urmărească lecțiile, altfel vor amâna la nesfârşit 🙂
Vârsta minimă recomandată: 16 ani!

Lecții înregistrate 3,40 ore.

 

Cum mă înscriu la curs?

Pentru a beneficia de acest curs  trebuie să aveţi un cont înregistrat pe acest site şi să fiţi autentificat! 

Dacă nu aveţi un cont pe site-ul nostru, folosiţi butonul Inregistrare din colţul dreapta sus , completaţi un nume de utilizator şi o adresă de e-mail validă. Veţi primi pe e-mail un link pentru setarea parolei. Ulterior veţi putea să vă autentificaţi pe site!

După autentificare, folosiţi butonul IA ACEST CURS.

Caracteristicile cursului

 • Lecturi 18
 • Teste 0
 • Durată 4 săptămâni
 • Nivel iniţiere
 • Limba Română
 • Studenți 113
 • Certificat Da
 • Evaluări Da

Recenzii

Medie evaluare

5
1 evaluare

Evaluare detaliată

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

  Începuturi esențiale

  Felicitări!! Cred că micul "fotograf" din mine aștepta cu mult drag, de mult timp, acest curs super introductiv, super basic. A fost o deosebită plăcere să ascult, Daniel, aveți abilități didactice bine dezvoltate și mă bucur că se transmite și adaptabilitate, îmbinare teorie-practică. Avantajul foarte mare la a face acest curs online, care este pre-înregistrat, este faptul că pot pune pauză la fiecare secundă sau câteva secunde pentru a... lua notițe și pentru a utiliza aparatul meu foto (Nikon D80), în conformitate cu ceea ce învâț aici. Este un sistem care pentru mine, personal, merită a fi în acest fel, chiar și înainte de a ne întâlni fizic, pentru un curs de începători/avansat. Online am ritmul meu de parcurgere, de internalizare a ceea ce văd, aud. Am aflat informații noi, care definesc cultura generală. Eu spun așa, înainte de a atinge, la propriu, un aparat foto pentru prima dată este necesar, pentru eficiență sporită, să fie parcurs un astfel de curs (online, în propriul ritm). Și un pont super mega important - să parcurgem manualul de utilizare al aparatului nostruuuu!! E important să ne cunoaștem aparatul, el ne poate oferi automat foarte multe beneficii, însă executantul suntem de fapt noi, oamenii, iar prin acest curs putem învăța, la nivel bazal, să ne apropiem de aparat, să stabilim o relație cu el și să shoot, shoot, shoot! Cum ai spus la final, Lumină bună și... mult succes în ceea ce vă propuneți!

Daniel Bălțat - fotojurnalist, freelancer, cu experiență în fotografia comercială, fotografia de studio, autorul fotografiilor cărții "Discover Sibiu-Hermannstadt" și a albumului cu imagini stereoscopice "Sibiu 3D", precum și a multor materiale de promovare a Capitalei Culturale Europene Sibiu 2007. Este autorul a câtorva expoziții internaționale. A predat un curs de comunicare prin fotografie la Facultatea de Jurnalistică și Comunicare din cadrul ULB Sibiu iar din 2008 este formator autorizat.

Admin bar avatar
Formator autorizat cu experienta in predare din 2008, experta in prelucrarea imaginilor, calibrări de monitoare, profile de culoare, este un (diplomat)inginer în calculatoare, cu experiență în programare, creare situri web, concepție de reclame, afișe, pliante, tehnoredactare de carti, autoarea textelor și designului cărții "Discover Sibiu-Hermannstadt".
400.00 lei

Adaugă comentariu