Curs de grafica si editare foto -la clasa-

Admin bar avatar
(0 recenzie)
1,400.00 lei
CURS_PS-landscape

Curs de grafică şi editare foto în Adobe Photoshop

curs cu desfășurare fizică, la clasă

Acest curs se adresează tuturor celor pasionaţi de imagine, celor care vor să-şi transpună în realitate ideile cele mai nebuneşti, şi în principal celor cu multă imaginaţie, fie că sunt fotografi, graficieni, webdesigneri sau hobby-şti.

 

curs photoshop

Cursul este potrivit atât începătorilor cât şi celor iniţiaţi în lucrul cu programele de editare grafică, deoarece vom începe de la lucrurile cele mai elementare şi vom continua până când fiecare dintre voi îşi va putea pune în practică orice idee, realizabilă în Photoshop, oricât de şugubeaţă ar fi.

Ce se studiază la acest curs?

În cadrul acestui curs se vor studia atât aspecte de bază ale programului Adobe Photoshop, pornind de la cele mai simple unelte si ajustări, cât şi chestiunile complexe care implică multă atenţie din partea utilizatorilor.

Vom studia programul, opţiunile şi facilităţile lui într-o manieră cât mai practică, bazându-ne în principal pe realizarea de proiecte care să ajute cursantul să îşi însuşească şi să înţeleagă informaţiile într-o manieră cât mai uşoară.

Toate aceste subiecte vor fi discutate in cadrul unor proiecte specifice gen:  prelucrarea portretelor , prelucrarea peisajelor, prelucrarea si adaugarea de efecte fotografiilor de eveniment, realizarea unui album foto, realizarea colajelor simple, realizarea unor imagini comerciale de reclama, realizarea unui pliant, crearea realitatilor virtuale prin combinarea mai multor imagini etc.

Numărul maxim de cursanţi este de 8 persoane.

Fiecare cursant va beneficia de calculator personal cu soft Adobe Photoshop licenţiat.
Dacă se doreşte, cursanţii pot să lucreze şi pe calculatoarele personale. În acest caz, nu ne asumăm răspunderea licenţelor softului utilizat.
Prezentările se vor realiza pe videoproiector.

Mod de desfăşurare şi durată

Pentru acest curs sunt disponibile două variante de desfășurare astfel:

A. Curs de Photoshop cu desfășurare în timpul săptămânii

Cursul se desfăşoară zilnic de luni-joi, aprox. 3h/zi, intre orele 17-20.
Orele de desfăşurare sunt flexibile, în funcţie de cerinţele grupei formate.
Durata totala a cursului este de 4 săptămâni .

Următorul curs va începe în     — 27 noiembrie 2023   – 

B. Curs de Photoshop cu desfășurare în weekend (sâmbăta și duminica)

Cursul se desfăşoară în weekend, în zilele de sâmbătă și duminică, programul va fi: între orele 10- 17 (include  pauză de masă).
Durata totala a cursului este de 4 weekend-uri .

Următorul curs va începe în — neprogramat momentan   – 

Costuri:

Costul acestui curs este de 1400lei si se poate plăti integral sau în două tranșe egale.
Pentru confirmarea înscrierii este necesară achitarea unui avans de minim 50% din taxa de participare .
Restul costului de curs se achita cel tarziu in prima saptamana de curs.

În cazul în care după achitarea avansului nu mai puteti participa la curs, daca ne anunțați cu minim două săptămâni înainte de începerea cursului, veți primi înapoi întegral banii achitați. În cazul în care ne anunțați într-un termen mai scurt de cele două săptămâni sau mai rău, în prima zi de curs, taxa de avans nu se restituie, ci doar sumele achitate peste această sumă.
Ca sa nu pierdeți sumele achitate vă puteți prezenta la următoarea sesiune de cursuri cu condiția să precizați acest lucru.

Condiţii minime de acces:

Pentru accesul la acest curs, cursanţii trebuie să aibă cunoştinţe minime de utilizare a calculatorului şi să aibă o vârstă de minim 16 ani.

Diploma de absolvire

La finalul cursului, fiecare cursant va realiza un proiect în Adobe Photoshop pe o temă dată/aleasă. Toti cei care vor realiza acest proiect, vor primi diploma de absolvire a Cursului de Grafică şi Editare foto în Adobe Photoshop emisă de Şcoala de Fotografie Image Art, Sibiu.

Caracteristicile cursului

  • Lecturi 81
  • Teste 0
  • Durată 48 ore
  • Nivel Incepator
  • Limba Română
  • Studenți 36
  • Certificat Da
  • Evaluări Da

Recenzii

Medie evaluare

0
fără evaluări

Evaluare detaliată

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Formator autorizat cu experienta in predare din 2008, experta in prelucrarea imaginilor, calibrări de monitoare, profile de culoare, este un (diplomat)inginer în calculatoare, cu experiență în programare, creare situri web, concepție de reclame, afișe, pliante, tehnoredactare de carti, autoarea textelor și designului cărții "Discover Sibiu-Hermannstadt".

Admin bar avatar
Daniel Bălțat - fotojurnalist, freelancer, cu experiență în fotografia comercială, fotografia de studio, autorul fotografiilor cărții "Discover Sibiu-Hermannstadt" și a albumului cu imagini stereoscopice "Sibiu 3D", precum și a multor materiale de promovare a Capitalei Culturale Europene Sibiu 2007. Este autorul a câtorva expoziții internaționale. A predat un curs de comunicare prin fotografie la Facultatea de Jurnalistică și Comunicare din cadrul ULB Sibiu iar din 2008 este formator autorizat.
1,400.00 lei

Adaugă comentariu